IET
openingstijden
& contact

Maandag – Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

Radiesse

Radiesse® is een veelzijdige filler, werkt effectief voor het verminderen van diepe rimpels, contourcorrectie, en heeft een liftend effect. Veel mannen en vrouwen kiezen voor een Radiesse® behandeling omdat het de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert. Het herstelt volumeverlies, lift gezichtscontouren en verstevigt de huid van binnenuit.

Radiesse

Daarom kies je voor een filler behandeling met Radiesse®

Radiesse® is een veel gekozen filler behandeling. Al meer dan 15 jaar neemt het succes van de Radiesse® behandeling toe. Dit is waarom deze ‘natuurlijke facelift’ zo vaak wordt geadviseerd en toegepast:

Radiesse® is een injecteerbare filler die onmiddellijk het volume herstelt en de huid lift en strakker maakt, waardoor je er jeugdiger uitziet.

Radiesse® stimuleert ook je eigen natuurlijke collageenaanmaak. Dit proces houdt een aantal maanden aan en verlengt het effect van de behandeling.

Een behandeling met Radiesse® is snel en vergt geen, of nauwelijks, hersteltijd. De meeste patiënten pakken meteen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten weer op.

Radiesse® kan gecombineerd worden met verschillende andere behandelingen.

Radiesse® biedt een zeer effectieve en minimaal invasieve behandeling waarmee je de tekenen van het ouder worden kunt tegengaan zonder operatie.

Met Radiesse® krijg je natuurlijke resultaten die bij de meeste patiënten minstens een jaar zichtbaar zijn.

Radiesse® is al bij veel patiënten zeer effectief toegepast en heeft een zeer hoog veiligheidsprofiel.