IET
openingstijden
& contact

Maandag – Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

Ontharen met laser

Gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig. Dit heeft te maken met de verschillende groeifasen waarin de haren zich bevinden. Bij donkere haren en een licht huidtype (veel contrast) kunnen minder behandelingen het gewenste resultaat geven. Bij lichte haren en een getinte huid (weinig contrast) zijn er soms meer behandelingen nodig.

Het exacte aantal behandelingen is per persoon verschillend en kan niet altijd op voorhand door de huidtherapeut voorspeld worden. Tijdens de behandelperiode wordt de voortgang regelmatig met u geëvalueerd.

Behandelfrequentie

Ongewenste haargroei in het gezicht kan het beste iedere zes weken behandeld worden. Voor lichaamsbeharing geldt acht weken. Aan het einde van behandelperiode komen resterende haren langzaam door, waardoor het interval kan verschuiven naar elke negen tot twaalf weken.

Ontharen met laser vergoed door zorgverzekeraar

Als u aanvullend verzekerd bent wordt laserontharing in het gezicht voor vrouwen in de meeste gevallen en afhankelijk van uw verzekeringspakket geheel of gedeeltelijk vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Na zorgvuldige screening en beoordeling van uw huidconditie geeft de huidtherapeut u persoonlijk behandeladvies en stelt zij een op u afgestemd behandelplan op en geeft een prijsindicatie. Als alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de  behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan